Competitions/Versenyek: 2007 Spring/Tavasz


v03In the spring of 2007 was the first cosplay competition with separate craftmanship and performance categories. We decided to enter the performance category and won the first prize with our team.

We made dancers and a clown character from an MMORpg called Ragnarōk Online with Yuriko Cosplay and Anasztazia Hataier’s Carnevale Casetta.

We worked so much on the costumes and the performance. It’s not easy to sew a swimsuit or make 150 tassels with hand and we made the accessories too.

We made the choreography together and of course we made it as a joke, so we try to adjust it to the characters style and to the music’s lyrics.

You can see our performance on YouTube:
https://youtu.be/rqQi2BvjpIQ?list=PLQNGn04x0z1zZktmqhR9oX6u_2LA3-15r

——

2007 tavaszán volt az első cosplay verseny, ahol a kosztümkészítés és az előadás kategóriát külön indították. Mi úgy döntöttünk, hogy csapatunkkal az előadás kategóriában indulunk, amit meg is nyertünk.

A karaktereink három dancer (táncos) és egy clown (bolond) volt, a Ragnarōk Online nevű MMORpg-ből, Yuriko és Hataier Anasztázia közreműködésével.

Elég sokat dolgoztunk ezzel a cosplay-el. Kézzel varrni fürdőruhát és elkészíteni 150 bojtot selyem zsinórból meglehetősen macerás és a kiegészítőket is mi raktuk össze. smile hangulatjel

Az koreográfiát közösen raktuk össze és teljesen poénra vettük, hozzáigazítva a jelmezek stílusához és a zene szövegéhez.

Az előadást a youtube-on nézhetitek meg:https://youtu.be/rqQi2BvjpIQ?list=PLQNGn04x0z1zZktmqhR9oX6u_2LA3-15r