Lets get started!/Kezdjük el!


8plus1In our first post we want to introduce ourselves. (And here is our 8+1 challenge picture too.)

We are two twin sisters (Mono and Salome) who’s in the cosplay business since 2005. The team has two other members, our daughters (Kira and Ester).

We make cosplays for having fun, so we have own made, „ebay made” and closet cosplays too.

Our first aim to have fun together as a family. Our second aim to teach through cosplay to our children creativity, to respect and accept their body and soul, not afraid to be different and passionate for the things they like.

We think, cosplay is not a serious business. It’s for sharing our special moments with the ones we love.

——-

Az első posztunkban szeretnénk bemutatkozni. (És egyben a 8+1 kihívás képünk is)

A csapat 4 tagból áll, egy iker testvér pár (Mono és Salome) – mi 2005 óta cosplayezünk, és a két kislányunk (Kíra és Eszter).

Számunkra a cosplay a szórakozás egy formája, ezért vegyesen vannak saját készítésű, rendelt, és a szekrényből előrántott jelmezeink is.

Elsődleges célunk, hogy jól érezzük magunkat. Másik célunk, hogy a kislányainknak átadjuk azt, amit a cosplayezés nekünk megtanított, a kreativitást, hogy becsüljük és fogadjuk el a testünket és a lelkünket, hogy ne féljünk különbözni másoktól és szenvedéllyel csináljuk azokat a dolgokat, amiket szeretünk.

Úgy gondoljuk, hogy a cosplayt nem kell/szabad túlságosan komolyan venni. Számunkra arról szól, hogy megosszuk a különleges pillanatokat azokkal, akiket szeretünk.